Képzések

Elméleti

Mobilfotózás workshop virágkötőknek

Elméleti workshop

A virágüzletedben készült alkotásokat, újdonságokat, szezonális ajánlataidat te is rendszeresen befotózod mobillal, majd posztolod? Érezted már azt, hogy hasznos lenne egy kis optikai tuning, plusz tudás ezeknek a fotóknak az elkészítéséhez?

Ha nem vagy elégedett a telefonoddal készített fotóiddal, most itt a lehetőség, hogy szintet ugorj!

Egy jobb telefonnal te is elkészítheted ezeket a képeket, ha tudod, milyen kompozíciót, kiegészítőket és világítást használj, majd hogyan utómunkázz. Mobilfotós workshopunkon mindezt egyetlen nap alatt megtanulhatod! A képek elkészítéséhez csak egy fotózásra alkalmas mobiltelefonra lesz szükséged. Természetes fényt használunk, a szükséges kiegészítők pedig minden virágüzletben megtalálhatóak. 

Tematika:

  • általános fényképezési ismeretek (kompozíció, kiegészítők, világítás)
  • telefon kamerájának alaposabb megismerése (éles képek készítésének titka, elmosódott háttér készítése, különböző fényképezési módok használata)
  • különböző képtípusok elkészítése (kompozíciós és világítási ismeretek gyakorlatba ültetése) - csokor vázában, csokor kézben, világos és sötét háttér előtt, üzlet fotózása, kreatív képek, hangulatfotók
  • utómunka (ingyenes képszerkesztő programot használunk hozzá)

Virágkötészet

Sírdíszek, növény összeültetések mindenszentekre

Virágkötészeti workshop

Olyan tartós kegyeleti készítményekkel foglalkozunk ezen a képzésen, melyek a mindenszentektől kezdve az egész téli időszakon át díszítenek. A natúr sírdíszek, különlegesebb növény összeültetések kerülnek fókuszba. Alapanyagok tekintetében a könnyedén begyűjthető, újrahasznosítható növényi részek, vesszők, őszi termések és bogyók, egyszóval a természet kincsei kapják a főszerepet.

Virágkötészet

Karácsonyi ajtódíszek

Virágkötészeti workshop

A közelgő karácsonyi szezonra egy igazán jó bemelegítőnek ígérkezik a Balla Szilvia által vezetett virágkötészeti workshop. A novemberi képzésen a főszerepet a karácsonyi kopogtatók kapják. A kerek koszorúk mellett megismerkedhetünk a nem megszokott formájú ajtódíszekkel is, mindvégig szem előtt tartva az arányok betartását, és a praktikus technikai megoldásokat.