Virágkötészet

Színek varázslatos világa- kegyeleti díszek másképp

Virágkötészeti workshop

Gyakran egy jól megalkotott színvilágú virágdíszben nem is a felhasznált növények ragadják meg első pillantásra szemünket, hanem a tökéletesen - olykor meglepően - összeválogatott színárnyalatok. Miért ne alkalmazhatnánk ezeket a színpárosításokat a kegyeleti virágdíszekben is? Szakadjunk el a fehér színtől és a teljesen natúr alapanyagoktól, merjünk más színeket is használni. Olyan tartós kegyeleti díszekkel foglalkozunk, melyek a mindenszentektől kezdve az egész téli időszakon át díszítenek. A tartós készítmények mestere, Albert Marianna egy új arcát megmutatva, merészebb szín-és anyaghasználattal ismerteti meg a képzés résztvevőit.


A képzés jelentkezési határideje lejárt!

A holnapi képzésre már nem tudsz online jelentkezni. Szabad helyek függvényében telefonon még elfogadunk jelentkezést. Érdeklődj Pánczél Péternél a 06 30 150 8808-as telefonszámon!

Oktató:

Albert Marianna


Mester virágkötő

A természetes anyagok használata jellemzi a mester (2009) alkotásait, melyekben a különleges formákat és anyagokat helyezi előtérbe. Marianna leginkább az elgondolkodtató és precízen megalkotott virágkötészetet kedveli.  Elsősorban a nagybani virágpiac kínálatának üde színfoltját adó tartós virágdíszek készítésével foglalkozik.