Képzések

Elméleti

Mobilfotózás workshop virágkötőknek

Elméleti workshop

A virágüzletedben készült alkotásokat, újdonságokat, szezonális ajánlataidat te is rendszeresen befotózod mobillal, majd posztolod? Érezted már azt, hogy hasznos lenne egy kis optikai tuning, plusz tudás ezeknek a fotóknak az elkészítéséhez?

Ha nem vagy elégedett a telefonoddal készített fotóiddal, most itt a lehetőség, hogy szintet ugorj!

Egy jobb telefonnal te is elkészítheted ezeket a képeket, ha tudod, milyen kompozíciót, kiegészítőket és világítást használj, majd hogyan utómunkázz. Mobilfotós workshopunkon mindezt egyetlen nap alatt megtanulhatod! A képek elkészítéséhez csak egy fotózásra alkalmas mobiltelefonra lesz szükséged. Természetes fényt használunk, a szükséges kiegészítők pedig minden virágüzletben megtalálhatóak. 

Tematika:

  • általános fényképezési ismeretek (kompozíció, kiegészítők, világítás)
  • telefon kamerájának alaposabb megismerése (éles képek készítésének titka, elmosódott háttér készítése, különböző fényképezési módok használata)
  • különböző képtípusok elkészítése (kompozíciós és világítási ismeretek gyakorlatba ültetése) - csokor vázában, csokor kézben, világos és sötét háttér előtt, üzlet fotózása, kreatív képek, hangulatfotók
  • utómunka (ingyenes képszerkesztő programot használunk hozzá)

Dekorációs

Vesszőfonás - készítmények adventre hangolva

Dekorációs workshop

Ha szélesíteni szeretnéd a virágüzleted karácsonyi repertoárját, és új technikákkal ismerkednél meg, akkor itt a helyed ezen az izgalmas workshopon! Megismerkedünk a kosárfonó szerszámokkal és alapanyagokkal, külön foglalkozunk majd a gyűjthető anyagokkal is, majd különböző ünnepi vesszőtárgyakat készítünk. Autentikus fonó hangulat és szépséges, fonott alkotások garantálva! A foglalkozáson való részvételhez semmiféle előképzettség nem szükséges, az egyes tárgyak elkészítésének minden lépésén végigvezetünk majd!

Virágkötészet

Klasszikus karácsony - ünnepi díszek a hagyomány jegyében

Virágkötészeti workshop

A Pánczél Péter vezette workshopon a tradicionális karácsonyi növények, alapanyagok, és színek kerülnek előtérbe. Az alkotásokat egy téma köré csoportosítva készítjük el, és bemutató jelleggel néhány nagyobb készítménnyel is megismerkedünk. Megnézzük hogyan alakultak a virágkötészet fejlődésével az adventi koszorúk, miként változtak az ünnepi virágdíszek az idők során.